Sommarens trender för män

När man spanar runt efter trender inför och under sommaren 2015 slås man genast av att så många män har skägg, både på modemagasinens blanka sidor och i verkliga livet.

206478-thinking-of-a-good-ideaTalar man med experter så visar det sig att sommarskägget faktiskt är en återkommande trend. Det har visat sig att många låter skägget växa under de långa lata sommarmånaderna med semester och ett mer otvunget levnadssätt. Skägget har faktiskt blivit trendigt på senare tid och trenden visar inga tecken på att avta.

Det perfekta sommarskägget får man genom att helt enkelt låta det växa. Allteftersom bör man börja trimma det för att hålla det prydligt. Håren växer ofta olika fort och det är bra att regelbundet ansa de längre stråna till samma längd som de kortare för ett jämnare skägg. Använd produkter av hög kvalitet och kombinera dessa med hudvård för män – då får du en snygg look. Skäggolja är ett tips för att både få skägget att glänsa och huden under att må bra.

Så vilka övriga trender gäller då för männen under sommar och höst år? Jo, förutom att vara skäggig skall man klä sig sportigt, gärna med klassiska sneakers till. Kläder med storskaliga och i ögonfallande mönster är också helt rätt. Något som aldrig går ur tiden är skinn, oavsett om du bär det i en jacka, ett par byxor eller är lite mer vågad i en T-shirt eller skjorta av skinn.