Snygg inför sommaren

Vi går mot den härliga sommaren och längst i söder så har det varit meteorologisk sommar då det i mer än  fem dagar i följd har varit en medeltemperatur under dygnen på tio plusgrader. Längre upp i landet så ser det annorlunda ut och än får de vänta på bättre och framförallt varmare temperaturer. Men det kommer, var så säker och det gäller att vara förberedd så man är snygg inför sommaren.

Att välja bikini

Det är lika bra att planera för strandbesöken och se till så man har det senaste då det kommer till både bikinis och baddräkter. Något som är populärt är bandeau bikini utan axelband som gör att man slipper få ränder. Det är svårt att säga vilka bikinis eller baddräkter som passar bäst utan det är alltid en fråga om tycke och smak. Det finns liksom inga rätt eller fel utan du väljer den bikinin som du trivs med och tycker är bekväm för dig. Många gånger så är det din byst som bestämmer vad som passar bäst. Ett par stora bröst kan trivas bäst i en väl uppbyggd kupa och med axelband som håller de på plats. Se dock till att du köper en bikini med något bredare och tjockare axelband som gör det hela mycket bekvämare för dina axlar.

Att välja baddräkt

Många gånger så väljer man en baddräkt då man ska vara i vattnet ofta. Man ska veta att det finns baddräkter till alla former av kroppar och det gäller att man hittar rätt modell. Något som man bör tänka på är att välja någon storlek mindre än man tänkt sig då blöta baddräkter blir oftast större. Köp inte en för liten baddräkt så du inte kommer att trivas i den. Vad man väljer för baddräkt beror naturligtvis vilken kroppsmodell som man har. Se till att skaffa en som passar just för din kroppsform. Det finns de som passar dig med stor byst och kurvig kropp men också till dig med liten byst och en smal kropp. Det finns baddräkter med liknande funktioner som en BH då kan du enkelt prova en baddräkt i samma storlek som din BH.