Skydda din mobil och surfplatta

Det är inte bara praktiskt, utan även riktigt trendigt att skydda sin mobil eller surfplatta med ett snyggt fodral. Praktiska plånboksfodral, tygfodral eller bara skal håller mobilen fri från repor och skärmen hel. Det förhindrar även att den dunsar runt i väskan och av misstag slås på. Vill man lämna väskan hemma är det väldigt praktiskt att ett plånboksfodral både rymmer mobilen, kort och pengar.

Det är också riktigt roligt att byta skydd och ge mobilen eller surfplattan ett nytt utseende. Det kommer hela tiden ut nya fodral och skal på marknaden som matchar rådande modetrender. Att telefonens märke och även fodralet blivit viktigare märks också, eftersom många tittar till när någon tar fram sin mobil. När man sedan byter mobil, öppnar sig oftast en helt ny värld med nya skal. Det kan knappast bli bättre. Skal hittar man verkligen överallt dessutom. Både i klädaffären, hos större kedjor som säljer mat och inte minst i alla teknik- och telefonaffärer. Söker man på skal på nätet får man över 30 000 träffar, så det finns verkligen oändliga möjligheter att hitta skalet som passar just dig.

En stor och världsledande tillverkare inom bland annat mobiltelefoni är Apple, som sedan 1970-talet har sålt teknik och hemelektronikprodukter. Under 2008 kom den första iPhone till Sverige och sedan dess har den blivit omåttligt populär och en av de mest sålda mobilerna.

Tillbehör till iPhone, iPad och AppleWatch

Tillbehör till alla Appleprodukter, telefoner som surfplattor och även Apples klockor hittar du på iphonebutiken. Där finns tillbehör till samtliga modeller, hörlurar, hållare, displayskydd, laddare, lagringsenheter och skal och fodral så klart!