Manlig fashionista

Är du expert på mode och är man så kan du kallas för manlig fashionista. Detta är något som kännetecknar någon som är expert på just mode och speciellt då manligt mode. Om allt kretsar kring hur man själv är klädd men också hur andra bör vara klädd så är man helt klart en fashionista. I många fall så kan du vara en trendsättare som andra i din omgivning ser upp till och gärna fråga om råd.

För de vanliga dödliga så kan det vara svårt att avgöra hur man ska vara klädda och man tar gärna råd från andra och tittar på hur andra klär sig och tar efter dessa i mode. Idag så handlar vi mycket mode online och vi kollar upp hur och vad vi ska fylla upp våra garderober med. Tieroom är ett av många ställen där man kan hittar snygga accessoarer i form av slipsar, flugor och annat för den modemedvetne mannen. Vi kollar gärna runt för att se vad som kan vara intressant för oss.

Här är ju Internet helt fantastiskt då man enkelt kan luta sig tillbaka i soffan och bläddra bland alla ställen som skriver om manligt mode. Cafe.se har länge skrivit om manligt mode och Daniel Lindström skriver ständigt om olika ämnen som rör manligt mode. Det kan vara skönt som man om man inte har full koll att ta inspiration från andra och speciellt någon manlig fashionista om man verkligen vill se vad som är trendigt och inne just nu.