iPad-mode och rätt outfit

ipad and outfit

Det är viktigt att se bra ut och klä sig passande för det tillfälle som väntar. Den valda outfiten kommer att vara det första intrycket omvärlden får av dig. Det spelar ingen roll hur professionellt eller vänligt du agerar. Du kommer ändå att, åtminstone i början av en ny bekantskap, att bli bedömd utifrån hur du ser ut. Till valet av skjorta, byxor eller klänning finns det en rad olika accessoarer som kan matchas för att skapa ett stilrent och komplett helhetsintryck. Örhängen, halsband och andra smycken är alla detaljer som kan förhöja en redan läcker outfit. Tänk på att skapa kontraster. Gärna små utspridda klickar av färg, som passar in i helheten samtidigt som de drar uppmärksamheten till sig. För inspiration och shopping kan du besöka några av Sveriges största nätbutiker: Bubbleroom och Zalando.

Förmodligen är handväskan fortfarande viktigast. Den måste passa väl in, eftersom den ständigt svajar öppet runt axeln. Väskor finns i alla former och till alla priser. Det är fullt möjligt att hitta en nästan exakt likadan väska i en billig second hand-butik som den du såg i boutique-skyltfönstret. Håll ögonen öppna efter fynd!

Men det finns mer än ”självklarheter” som väskor att fundera över. Då det ständigt introduceras nya saker till våra liv, måste vi se till att även dessa passar någorlunda till den personliga stil vi utvecklat. Elektronikprylar som mobiltelefon, dator och iPad är inte bara tekniska maskiner, utan även en del av hur vi framställer oss själva. Underskatta inte intrycket en snygg modedetalj, som ett läckert mobilskal, en snygg datorväska eller ett elegant iPad-fodral, kan ge! Med stilrent läder, som är det populäraste valet, kan du enkelt göra din iPad tidlös. Även din iPhone kan skyddas och lyftas fram av ett snarlikt fodral.